voor isolatie en techniek

"Wij hebben dankzij Technisol al 280 euro bespaart op energiekosten!"

Fam. Ekeren | Sliedrecht
Ga naar woningisolatie

Woningisolatie

Wandisolatie

Polyurethaan wandisolatie kan gemakkelijk aangebracht worden aan de binnenzijde van uw wanden. Het isolatiemateriaal van Pur’fect hecht naadloos aan alle ondergronden en volgt perfect de contouren van het oppervlak.

Wanneer wandisolatie?

Er zijn veel situaties waarbij u behoefte zou kunnen hebben aan polyurethaan wandisolatie. De meest voorkomende argumenten zijn geluidsoverlast van buren of een nabij gelegen weg, of veel warmteverlies door oude muren.

Comfortabel warm huis

Veel huizen verliezen maarliefst 20% van de warmte door de wanden. Hierdoor kan de wandisolatie een forse kostenbesparing opleveren op uw energierekening, terwijl uw huis comfortabel warm blijft. Ook zijn de kosten van wandisolatie vaak een stuk lager dan men denkt. Daarom is het zeker de moeit waard om even een offerte aan te vragen. 

Bent u geïnteresseerd in de kosten van wandisolatie? Vraag een offerte aan!

Een stuk rustiger slapen

Woont u aan een drukke weg waar de bus om het kwartier langskomt? Of hebt u erg actieve buren die, samen met de kinderen, lekker veel lawaai maken? Door middel van polyurethaan wandisolatie hebt u hier geen last meer van. De geluidsisolatie door middel van wandisolatie stelt u weer in staat om van de rust te genieten.

Snel uitgevoerd

Wij kunnen wandisolatie erg snel uitvoeren. Door het Pur’fect materiaal tegen de buitenkant van het binnenspouwblad te spuiten doen we vaak minder dan één minuut over een vierkante meter! Toch bent u verzekerd van een optimaal resultaat, aangezien Pur’fect goed hecht en zich vormt naar de contouren van uw oppervlakte.

Eigenschappen van Pur’fect wandisolatie

Het middel Pur’fect is door Technisol zelf ontwikkeld. Hierdoor hebben wij na jaren van innovatie het ideale wandisolatie middel ontdekt. Ook is het nog eens milieuvriendelijk, aangezien het een CFK-vrij product is. Voor de techneuten onder ons hier de technische specificaties:

  • Lineair uitzettingscoëfficiënt: 5-10 x 105˚K
  • Temperatuurbestendigheid: -150 +90˚C
  • Warmtegeleidingscoëfficient: W/mK 0,025-0,030
  • Brandgedrag: B2 en B3
  • Druksterkte: circa 400 kPa
  • E-modulus: circa 9MPa
  • Gesloten cellen: % >90
Offerte aanvragen