icon_aannemerijBouw

Als aannemer bent u verantwoordelijk voor het realiseren en coördineren van bouwactiviteiten en de levering van een volledig voltooid bouwwerk. 

Meer over isolatie voor aannemerij

Wij blijven streven naar vooruitgang, innovatie en kwaliteit.

Foto LAURENS

Vragen over Bouw?
Vraag het Laurens Loenen
Bel +31 (0)24 6417303 of mail

Isolatie van uw bouwproject is daarbij van essentieel belang, want goede isolatie werkt waardeverhogend. Met de hoogwaardige isolatie van Technisol zal uw bouwproject een hoog energielabel meekrijgen.

Waarom u het beste kan samenwerken met Technisol

Hoog energielabel

Nu het energielabel verplicht is, is het isoleren van een woning een makkelijke en goedkope manier om een huis een sterke meerwaarde te geven. Zeker in deze lastige tijd kan een goed energielabel het verschil maken tussen het huis snel verkopen of jaren wachten.

Waardevermeerdering van de woning

Goede isolatie en daarmee een hoger energielabel betekent dat de waarde van de woning of uw bouwproject aanzienlijk wordt verhoogd.

Specialist op het gebied van isoleren

Isolatie bedrijf Technisol staat voor Isolatie en Techniek. Ons basisproduct is polyurethaan. In de volksmond ook wel PUR of purschuim genoemd. Na ruim 30 jaar ervaring met polyurethaan, staat ons bedrijf nu landelijk bekend als dé polyurethaanprofessional.

Ervaring met grootschalige en uitdagende projecten

We zijn er trots op dat Technisol naam heeft gemaakt op het gebied van polyurethaan en het isoleren met deze hoogwaardige grondstof. Als expirimenteel grondlegger zagen wij al snel de grote mogelijkheden van polyurethaan! Dankzij de unieke eigenschappen kan polyurethaan in diverse toepassingsgebieden worden gebruikt; van de isolatie van woningen tot halffabrikaten in de industriële sector. Neem eens een kijkje bij ‘referenties’ en zie welke opdrachtgevers u voorgingen.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Omdat wij onze eigen materialen produceren, besparen wij op materiaalkosten en kunnen wij u een goede prijs bieden.

10 jaar kwaliteitsgarantie, dus tevreden klanten

Technisol is een gecertificeerd uitvoerend isolatiebedrijf. Wij geven u de volledige kwaliteitsgarantie op materiaal én verwerking. Isolatie en isoleren is al jaren ons vak. Wij blijven streven naar vooruitgang, innovatie en kwaliteit. U krijgt bij ons 10 jaar garantie.

Milieuvriendelijk

Wij maken gebruik van milieuvriendelijke PUR. U weet dus zeker dat de impact op het milieu zo laag mogelijk is. 

Meer weten over Bouw?

Maak een afspraak Offerte aanvragen of bel 024 641 73 03