icon_parictulierParticulieren

Heeft u een eigen woning en wil u deze graag voorzien van de beste isolatie? Dan bent u bij Technisol aan het juiste adres. 

Meer over isolatie voor particulieren

"Dankzij isolatie van Technisol is onze woning meer waard geworden."

Foto LAURENS

Vragen over Particulieren?
Vraag het Laurens Loenen
Bel +31 (0)24 6417303 of mail

Wij voorzien u graag van advies, helpen u eventueel bij het zoeken naar subsidieregelingen en belangrijker nog; leveren maatwerk!

Waarmee kunnen wij u helpen

  • Vloerisolatie
  • Dakisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Gevelisolatie
  • Bijzondere isolatie

Waarom u het beste kan kiezen voor Technisol

Ruim 30 jaar ervaring

Isolatie bedrijf Technisol staat voor Isolatie en Techniek. Ons voornaamste "gereedschap" is polyurethaan. In de volksmond ook wel PUR of purschuim genoemd. Na ruim 30 jaar ervaring met polyurethaan, staat ons bedrijf nu landelijk bekend als dé polyurethaanprofessional.

Milieuvriendelijk Polyurethaan

Polyurethaan is op vele terreinen toepasbaar, onze voornaamste opdrachtgevers zijn particulieren, de industrie, en bouwbedrijven. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke PUR. U weet dus zeker dat de impact op het milieu zo laag mogelijk is.

Een goede investering die zich terugverdiend

Dankzij het gebruik van hoogwaardig isolatiemateriaal verdient u uw investering snel weer terug. Het isoleren van uw woning is niet alleen een investering in uw portemonnee (want u gaat gegarandeerd besparen op energiekosten) maar ook een investering in uw wooncomfort en gezondheid.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Omdat wij onze eigen materialen produceren, besparen wij op materiaalkosten en kunnen wij u een goede prijs bieden.

15 jaar kwaliteitsgarantie

Technisol is een gecertificeerd en uitvoerend isolatiebedrijf.  Wij geven u de volledige kwaliteitsgarantie op materiaal én verwerking. Isolatie en isoleren is al jaren ons vak. Wij blijven streven naar vooruitgang, innovatie en kwaliteit. U krijgt bij ons 15 jaar garantie.

Netheid

Isolatiebedrijf Technisol laat de klus netjes achter. We ruimen de rommel op en zorgen dat uw woning schoon achterblijft.

Meer weten over Particulieren?

Maak een afspraak Offerte aanvragen of bel 024 641 73 03