Foto LAURENS

Vragen?
Vraag het Laurens Loenen
Bel +31 (0)24 6417303 of mail

Isoleren: Ja of nee?

7 december 2016

Twijfelt u over het nemen van isolatiemaatregelen? Besluiteloosheid blijkt in dit geval de minst voordelige optie.

AdobeStock_3947574

Wacht niet af

Het treffen van isolatiemaatregelen zorgt niet alleen voor een beter wooncomfort, maar zorgt ook voor een flinke besparing op de energiekosten. Door deze besparing heeft u de investering van de isolatie in de meeste gevallen in 3-5 jaar terugverdiend. Ieder jaar dat u het uitstelt om een maatregel te treffen kost u dus veel geld.

De mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden voor het isoleren van uw huis. Meest genomen maatregelen zijn dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en het verbeteren van de isolatie van ramen. Ruim 71% is zich bewust van deze mogelijkheden, maar de effecten worden te laag ingeschat. Het gevolg is dat bij veel mensen de kosten onnodig oplopen.

Waarom nu doen?

Om de drempel voor isoleren te verlagen heeft de overheid besloten een handje te helpen. U ontvangt namelijk 20% korting op het treffen van isolatiemaatregelen. Door deze 20% korting heeft u de investering dus nog sneller terugverdiend.

Beschikbare subsidie voor isolatie

Op rvo.nl vindt u actueel een overzicht van subsidiemogelijkehden. 

Profiteren van woningisolatie?

Wilt u zelf gaan profiteren van woningisolatie? Kijk dan snel verder voor onze dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie. Doe uw offerteaanvraag en wij zorgen ervoor dat u spoedig een aantrekkelijke offerte van ons terug ontvangt. Neem een kijkje op energiebesparen.nl als u meer wilt weten over de nieuwe subsidieregeling en de mogelijkheden.

Meer weten?

Maak een afspraak Offerte aanvragen of bel 024 641 73 03