Foto

Vragen?
Vraag het
Bel of mail

Laat isolatie samen uitvoeren

10 april 2017

Door samen te isoleren kunt u profiteren van mooie kortingen. Lees snel verder over wat we voor u kunnen betekenen.

AdobeStock_35978585

Voordelen van isolatie

Woningisolatie neemt veel voordelen met zich mee. Uw woning wordt energiezuiniger, stookkosten gaan omlaag, u voorkomt vochtproblemen, u heeft minder geluidsoverlast en creëert hiermee meerwaarde voor uw huis.

Waarom samen isoleren?

De grootste drempel van isoleren zijn de kosten hiervan. Als u ervoor kiest om samen te isoleren kunnen wij een zeer scherpe aanbieding doen. Hierdoor wordt de investering beduidend kleiner. Daarnaast zal deze investering zich in alle gevallen makkelijk laten terugbetalen.

Mocht u dus buren, familie of kennissen in de buurt hebben die ook nog isolatiemaatregelen kunnen treffen kunt u extra voordelig bij ons terecht. Vraag ze of ze mee willen doen en wij maken een aantrekkelijke prijs.

Profiteer nog van de landelijke regeling

Op dit moment kunt u ook nog in aanmerking komen voor de landelijke subsidieregeling. U ontvangt namelijk een mooie subsidie zodra u twee of meerdere isolatiemaatregelen treft. Let op, want ruim de helft van de subsidies zijn inmiddels al vergeven.

Voordelen van Technisol

Bij Technisol profiteert u van onze 30-jarige ervaring en bent u gegarandeerd van een kwaliteitsgarantie op materiaal en verwerking. U ontvangt standaard 10 jaar garantie van ons. Wij laten ons werk altijd netjes achter. De rommel wordt opgeruimd en laten uw woning schoon achter.

Eigen productie

Naast het aanbrengen van woningisolatie zijn wij ook verantwoordelijk voor de productie van ons isolatiemateriaal. Hierdoor kunnen we besparen op materiaalkosten. U ontvangt hierdoor een beduidend lagere prijs zonder op de kwaliteit in te leveren.

Profiteren van onze lage kosten?

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Stuur uw aanvraag in en wij zorgen dat we binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.

Meer weten?

Maak een afspraak Offerte aanvragen of bel 024 641 73 03