Technisol Supplies

Technisol Supplies is dé specialist op het gebied van polyurethaan, een grondstof met unieke eigenschappen! Als experimenterende grondlegger zagen wij al snel de grote mogelijkheden van polyurethaan! Dankzij de unieke eigenschappen kan polyurethaan in diverse toepassingsgebieden worden gebruikt; van de isolatie van woningen tot halffabricaten in de industriële sector. Polyurethaan is een thermohardende kunststof met goede mechanische eigenschappen, chemische bestendigheid en temperatuurbestendigheid.De mogelijkheden van polyurethaan zijn daardoor eindeloos.

De unieke eigenschappen van Polyurethaan:

  • Het heeft een zeer goede isolatiewaarde
  • Het is stabiel en vormvast
  • Het is geschikt voor blootstelling aan vocht
  • Het bouwt huid op aan het oppervlak
  • Het is flexibel en hoogwaardig
  • Het heeft een lange levensduur
  • Het is milieuvriendelijk en duurzaam

Technisol Supplies is in staat om de grondstoffen van polyurethaan te leveren voor verschillende markten. Zo leveren wij polyurethaan aan industriële bedrijven als ook aan bouwbedrijven. Onze grondstoffen worden voornamelijk gebruikt als benodigdheden voor isolatiebedrijven. Polyurethaan is geschikt voor de ontwikkeling van complete producten of onderdelen daarvan. Onze professionele polyurethaan productiemachines staan garant voor het produceren van hoogwaardige polyurethaan producten. Geen specialistische uitdaging is een probleem voor ons. U vraagt en wij vinden een passende oplossing. Dankzij onze eigen machines zijn wij in staat om de meest uiteenlopende producten te produceren. 

Technisol Supplies is specialist op het gebied van de hoogwaardige grondstoffen.

Technisol levert grondstoffen voor ondere andere de productie van polyurethaan- en polystyreenproducten. Alleen de allerbeste kwaliteit is goed genoeg voor Technisol. Daarom beschikken onze grondstoffen over een aantal belangrijke keurmerken en certificaten.

KOMO-Attest Het KOMO-attest is het bewijs dat de betreffende producten onder de aangegeven voorwaarden in de beschreven toepassing gebruikt kunnen worden en hebben gebruikers de zekerheid ten aanzien van de prestaties van deze producten in de betreffende toepassing. Het KOMO-Attest wordt afgegeven door het SKG/IKOB.

ATG ATG is een technische goedkeuring afgegeven door een onafhankelijke partij, het BUtgb.